Rhea imobiliareimobiliare iasiproiecte imobiliare iasiagentii imobiliare iasiinformatii imobiliare iasi
imobiliare iasi. agentii imobiliare iasi. cartier rezidential. Rhea. cartier vile Breazu. Iasi. agentia imobiliara TBA Development Iasi. investitii imobiliare. casa Iasi. vila Iasi. teren Breazu. ansamblu rezidential Iasi. complex rezidential Iasi

 

Cartierul Rhea

Cartierul Rhea

Cartierul Rhea

Cartierul Rhea

Cartierul Rhea

Cartierul Rhea

Cartierul Rhea
 
Cartierul Rhea
 
Cartierul Rhea
 
imobiliare Iasi - Helios imobiliare Iasi - Afrodita imobiliare Iasi - Hera imobiliare Iasi - Minerva
 
  Respiri aer curat
 Proiectat si construit pentru a obtine calitatea si siguranta unui ansamblu modern de vile, Rhea Cartier Rezidential Breazu constituie un proiect inedit pe piata imobiliara a Iasului, situat intr-un cadru atractiv, vis-a-vis de padurea Marzesti.
  Dezvoltat de societatea Breazu Rezidential, cartierul se desfasoara pe o suprafata de aproximativ 2,6 ha.
 In mitologie Rhea a simbolizat mama tuturor zeilor, zeita fertilitatii, maternitatii, a tot ce e vegetal si rodeste, a pamantului, perpetuarea cu tot ceea ce implica. In perioada mitologica femeile erau cele care conduceau lumea, de aceea Rhea era cea mai puternica zeitate si sub conducerea ei se purtau razboaie si lupte, toate in scopuri nobile.
  Intr-adevar altfel
Sub coordonarea lui Bogdan Danila, manager de proiect, Rhea Cartier Rezidential Breazu are ca antreprenori societatile Otis Star Grup si Fan-Luk Construct, firme care, prin experienta dobandita pe piata constructiilor, ofera siguranta si calitate la cel mai inalt nivel.
  Securitate si siguranta
  Accesul este limitat de bariera situata la intrarea in cartier si paza 24 de ore din 24, astfel incat Dvs si cei dragi sa va simtiti mereu in siguranta. Durabilitatea, rezistenta seismica sunt aspecte pe care le tratam cu maxim de profesionalism. Va oferim garantia pentru executia apartamentelor/vilei conform legilor si normativelor in vigoare.
  Calitatea
  Echipamentul tehnic si intregul personal coordonat de specialisti calificati si atestati in domeniile de referinta determina calitatea cu care este realizat ansamblul rezidential.
  Am acordat o atentie deosebita materialelor folosite: constructiile sunt realizate pe structura din cadre de beton armat si fundatii continue cu invelitoare in terasa. Peretii exteriori sunt din caramida Porotherm de 38cm grosime iar zidurile interioare de compartimentare din caramida Porotherm de 11.5cm. Termoizolatia este facuta cu 14 cm de polistiren extrudat pentru terase si 10 cm polistiren expandat pentru peretii exteriori. Hidroizolarea fundatiilor si a peretilor subsolului este realizata cu membrana sudata pornita de pe talpa si intoarsa sub zidarie, iar protectia hidroizolatiei s-a facut cu caramida plina asezata pe cant. Inchiderea ghenelor si separatia dusului din grupul sanitar al etajului sunt realizate din gips carton rezistent la umezeala.

   Finisaje interioare
  Toate cele 4 tipuri de case au aceleasi finisaje: pregatire pentru parchet, gresie, faianta, instalatia electrica trasa prin pereti, montat sistemul centralizat de incalzire cu centrala murala, pregatire in pereti pentru sistem de climatizare cu aer conditionat, pregatire pentru terminale baie, pentru usi interior. Astfel ca prin aceasta oferta va lasam posibilitatea personalizarii casei in ceea ce priveste toate elementele de decoratiuni interioare.
  Fiecare casa beneficiaza de suprafete vitrate mari intre 56mp si 110mp, cu tamplarie din profil PVC cu 6 camere si rupere de punte termica, cu 2 si 3 straturi de sticla low-energy, decor mahon.
  Finisaje exterioare
  In cadrul cartierului veti intalni doua tipuri de finisaje exterioare de buna calitate.
  Fiecare dintre case este delimitata prin intermediul unui gard. Latura dinspre drumul principal a gardului lipseste, nu mai este nevoie de aceasta deoarece accesul in cartier este deja filtrat la intrare. Exista in schimb un element de protectie, conform normativelor, gardul de 210 cm din spatele fiecarei case.
  De ce Rhea Cartier Rezidential Breazu
- liniste, aer curat, vecini pe masura Dvs;
- situat la doar 10 km de centrul orasului;
- drumul pana la locatie este o placere deoarece traverseaza Copoul;
- cartier exclusivist, cu un numar limitat de apartamente/vile;
- spatiu generos amenajat dupa placul inimii;
- siguranta familiei si a investitiei facute (prin paza 24 de ore din 24 si garantia lucrarilor efectuate);
- posibilitate de petrecere a timpului liber;
- asigurarea serviciilor administrative;
- acces telefonie, internet si cablu;
- posibilitatea personalizarii apartamentului/vilei in ceea ce priveste elementele de decoratiuni interioare;
- Trebuie doar sa va hotarati!
     
     

     

Cartierul Rhea

Cartierul Rhea

Cartierul Rhea

Cartierul Rhea

Cartierul Rhea

Cartierul Rhea

Cartierul Rhea

Cartierul Rhea

Cartierul Rhea
 


 
Adresa birou de vanzari


Rhea Cartier Rezidential Breazu
Breazu, Iasi 
mail : contact@breazu.ro